collage Antwperen

Af en toe komt het shopping monster in mezelf naar boven en ga ik met veel te veel zakken naar huis. Maar zoals de zak van Sissy Boy het zo mooi zegt, het is ‘hartverwarmend’. (Dat kan je ook zien aan de smile op mijn gezicht šŸ™‚ )
Ik ging met een vriendin naar Antwerpen. En het heeft me deugd gedaan. Geen kleine meisjes aan mijn rokken, peuterpuberstreken of snottebellen. Gewoon even kletsen, shoppen en genieten van het moment.

En net als elke fiere shopper, toon ik jullie graag mijn vondsten:

Antwerpen 2

3 x Wunderkammer

 1. Prikbord op rol – Thabto – zo kan je zelf kiezen welke vorm jouw prikbord krijgt, lijkt me leuk voor opĀ de kinderkamers
 2. Berenpostkaart – Liekeland – Ā deze afbeelding was maandenlang hetĀ vergrendelingsscherm op m’n gsm
 3. Horloge – Cluse – nog niet gekocht, staat op mijn verjaardagsverlanglijstje šŸ˜‰

Antwerpen 3

3 x H&M

 1. Stoere spijkerbroek en sjaal voor mezelf
 2. Strikjesbroek voor Lola
 3. Glittervosjestrui voor Lola

Antwerpen 4

3 x Sissy Boy

 1. Cocoontrui voor mezelf
 2. Fazantentrui voor Tom
 3. Nieuwe poster voor de woonkamer

Antwerpen 5

3 x Flying Tiger

 1. Ijsjes-keukenwekkertje
 2. Hartjespleisters
 3. Hartjesvaatdoek

Zie je wel dat shoppenĀ hartverwarmendĀ is? šŸ™‚