Ik vind de mode van dit moment absoluut geweldig. Onder werkelijk alles kan je sneakers dragen zonder blozen. En omdat ik een echte sneakerlover ben, komt dat voor mij goed uit.

Ik kan mezelf uren amuseren op Pinterest met het zoeken naar leuke outfits voor bij mijn sneakers. Met de zwangerschapsoutfits heb ik het nu wel gehad, dus droom ik stiekem al terug van mijn oude lijf in een hippe sneakeroutfit. De sneakers heb ik al, nu dat oude lijf nog (maar dat zijn zorgen voor na de bevalling!)

Ik koos vier outfits die ideaal zijn voor vlak na de bevalling omdat ze de restanten van mijn zwangerschap wat kunnen camoufleren:

#1 Shirtdress

Losse kleedjes zijn altijd handig om iets te verstoppen. Vorige nazomer was dat mijn beginnend zwangerschapsbuikje en deze zomer zal ik mijn ontzwangerend lichaam erin verstoppen.
Tom noemt dit soort kleedjes ‘zakken’ omdat er zo weinig vormen in te zien zijn, maar soms is dat best handig 😉

#2 Comfy jogging

Een heerlijke outfit om thuis te cocoonen met mijn baby. Een gezellige joggingbroek -waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of die knoop al dicht kan- met een leuke sweater.

#3 Oversized shirt

Een lekker groot hemd, losjes in de broek. Ideaal voor een ontzwangerend lichaam, alleen heb je hier wél het probleem van de knoop… :s

#4 Black dress

Zwart is altijd een goed idee, en zeker als je er iets slanker uit wil zien 😉 Met een witte sneaker eronder ziet het er gelijk zomers uit!

Voor de zomer koos ik witte sneakers van Nike. Deze vond ik zo mooi met de groene afwerking. Ik kocht ze bij Sooco, een leuke sneakerwebshop met een uitgebreid aanbod en snelle service!