Ik ken Bernadette van Speledo al van toen ik nog een Tineke was… Ik reed met mijn fietske naar haar mooie speelgoedwinkel, met in mijn zak een portemonneetje met mijn eerste spaarcentjes. Ik kwam binnen in haar paradijs vol speelgoed en knutselgerief. Met een glimlach tot achter mijn oren fietste ik even later weer naar huis met in mijn fietszak mijn buit die elke frank waard was.

Ondertussen, zo’n 20 jaar later, is er veel veranderd… of ook niet?
Tineke werd mama Tine maar Bernadette en haar mooie speelgoedwinkel bleven bestaan. Het speelgoed evolueerde, maar Bernadette bleef er in slagen een hippe, leuke selectie in haar winkeltje te verkopen.

Het is voor mij nog steeds een feest om naar Speledo te gaan. En ook mijn kinderen hebben de weg gevonden. Soms mogen ze mee, maar soms ook niet 😉

Toen ik een tijdje geleden schreef over Lola’s pennenvriendin gaf iemand me de tip dat ze bij Speledo mooi briefpapier verkopen… Dat moesten we toch eens gaan checken 😉

We vonden inderdaad heel leuk en origineel briefpapier. Daarnaast vonden we er ook een mooie houten puzzel voor Pim (met een leuk extraatje: de 3D bril!) en een krijtboekje voor Susan.

De meisjes gingen onmiddellijk met hun nieuwe schrijfwaren aan de slag op hun bureau. Ook Pim was in de wolken met z’n nieuwe puzzel en experimenteerde volop met het rode brilletje!

Bedankt Bernadette voor de uren speelplezier die je mij en mijn kinderen al hebt bezorgd dankzij jouw prachtige winkeltje.