Nog één week en mijn koopvrije maand zit erop. In het begin ging het vlot, maar het wordt steeds moeilijker. Mijn wenslijstje wordt alsmaar langer. Eén van de dingen die erop staan, is zwangerschapskledij.

Ik had me voorgenomen om zo weinig mogelijk nieuwe dingen te kopen voor deze zwangerschap. Ik had namelijk al een goedgevulde doos van de vorige twee zwangerschappen. Jammer genoeg viel de inhoud van die doos tegen… Er zaten vooral zomerspullen in en de meesten waren ook al gedateerd (lees: uit de mode)

Gelukkig kreeg ik van enkele vriendinnen ook wat zwangerschapsspullen dus ik heb tot nu toe bijna niks gekocht. Maar het begint te kriebelen… Ik waagde me op Pinterest en voor ik het wist, had ik een goedgevuld bord vol mooie zwangerschapskledij. Hier mijn favorieten:

Plaid dress

Dit kleedje staat met stip op één. Het kan in elk seizoen gedragen worden en ziet er enorm goed uit met een sneaker onder! Jammer genoeg vind ik niet waar ik het kan kopen… Dus het zal bij dromen blijven, vrees ik … (tenzij iemand van jullie mij kan helpen??)

Salopette

Lekker stoer en speels, zo’n salopette! Het staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, dus misschien moet ik die toch maar aanschaffen 😉

Accessoires

Omdat accessoires ook na de zwangerschap nog dienst kunnen doen, vind ik het minder erg om daar in te investeren. Deze sjaal van JBC vind ik heel mooi… De winter is nog niet voorbij dus hij kan zeker nog van pas komen!

Comfy foodwear

De laatste maanden van mijn zwangerschap is het al lente en zullen mijn schoenen misschien al wat beginnen knellen… Dan komt een nieuw paar Birckenstocks zeker van pas! Dit model wou ik vorige zomer al kopen in het zwart, maar deze grijze vind ik ook wel mooi!

Wat is volgens jullie een echte musthave voor de zwangerschapskleerkast?