collage Susan 1

Twee jaar geleden hield ik mijn kleine rebel voor het eerst in de armen. Een goede bevalling en een droom van een baby’tje. Van bij het begin zagen we wel dat ze iets actiever was dan Lola. Ze is zowat geboren met een sixpack en hief haar hoofdje al op in het ziekenhuis. Lola kon vrij snel wennen aan haar nieuwe zusje dus het was hier best gezellig in huis.

Ondertussen zijn we twee jaar verder en ben ik blij dat die babyperiode achter de rug is. Alleen die vervelende pampers nog weggewerkt krijgen en ze is helemaal klaar voor school!

collage Susan 2

Ons feestvarken kreeg vandaag deze drie cadeautjes:

WP_20150821_12_17_37_Pro

1. Domoor

Met al haar geweld stoot Susan meermaals per dag haar beker om. Dus toen ik deze domoor zag liggen in Pand 42 vond ik dat onmiddellijk het ideale cadeau. Deze design-drinkbeker is handig om kinderen te leren drinken zonder te morsen.

WP_20150821_10_08_33_Pro

2. Jumpsuit

Als tweede meisje in huis draagt Susan heel wat kleertjes van haar zus. Maar voor haar verjaardag mag ze best wel iets nieuws aan. Deze jumpsuit van Anive vond ik bij Passi Passé. Ideale outfit voor haar birthdayparty zondag!

collage Susan 3

3. Boekje van karton

Het is ondertussen al traditie geworden dat onze kindjes bij hun verjaardag een fotoboekje cadeau krijgen van het afgelopen jaar. Jammer genoeg heeft Susan het laatste boekje van Lola helemaal kapot gemaakt 🙁
Ik ging op zoek naar een stevigere versie die onze kleine hooligan niet kapot krijgt. Ik vond wat ik zocht bij Boekje van karton. Op deze leuke website kan je zelf je eigen kartonnen boekje ontwerpen met foto’s, toffe achtergrondjes, grappige stickers en nog veel meer.
Ook van de service ben ik  heel tevreden. Ik had mijn boekje op de valreep besteld, maar ze beloofden me dat het toch nog tijdig klaar zou zijn. En inderdaad, eergisteren kregen we het boekje in de bus, keurig ingepakt!