Hou je van cultuur en wil je dat graag ook samen met jouw kinderen beleven?
Lees dan zeker verder 😉

Theater Flanel

In Temse kan je binnenkort genieten van Pandora, een theaterstuk voor en door kinderen & jongeren. Dit stuk wordt gebracht door Theater Flanel.
Theater Flanel is een theatergroep uit Temse die kinderen & jongeren de kans geeft hun talenten te ontwikkelen. Dit gaat van acteren en decorbouw tot kledij ontwerpen en muziek maken met de liveband. Elk jaar bouwen ze een mooie voorstelling uit. Dit proces is telkens een zoektocht, met vallen en opstaan. Maar elke keer weer slagen ze er in om als groep iets moois op te bouwen. Alle leden houden op één of andere manier van theater en genieten dan ook  met volle teugen van het resultaat op, boven, onder en naast het podium.

Pandora

Dit jaar spelen ze een stuk dat echt gericht is op kinderen en hun ouders. In de sfeer van de Griekse oudheid nemen ze ons mee in een verhaal over Pandora en Prometheus die de strijd aangaan met een woedende vulkaan. Kortom een fantasierijke voorstelling met veel leuke live muziek, die makkelijk meezingbaar is!

Praktisch

  • Waar? Emiel Naudtszaal, Hof Ter Elstlaan 7, 9140 Elversele (Temse)
  • Wanneer? 4/5/6 en 11/12/13 mei

WIN WIN WIN

Ben je van het Waasland en heb je wel zin om dit spektakel van Theater Flanel te komen bekijken? Dan heb ik goed nieuws!
Ik mag twee duo’s gelukkig maken met vrijkaarten van de voorstelling!

Hoe?

Laat ons in een reactie weten waarom jij graag zou komen kijken naar Pandora!
Reageren kan t.e.m. 30 april 2018 en op 1 mei 2018 maak ik de winnaar bekend.

Update

De winnaars ontvangen een mailtje!