InstagramCapture_f8e098f0-9d31-49b3-99ac-68f8b286cc70

Als het weer het toelaat, trekken wij er graag op uit met onze meisjes.
De kinderboerderij is één van onze lievelingsuitjes. Normaal gezien gaan we altijd naar de kinderboerderij in Bornem. Maar woensdag ontdekten we nog een leuk exemplaar dichter bij huis: ’t Wollen Hof in Belsele (Sint-Niklaas).

De kinderen waren hier al eens geweest met hun oma en ik wou nu graag eens mee om op ontdekking te gaan. Deze kinderboerderij bestaat nog niet zo lang maar is toch al voorzien van heel wat leuke extraatjes.
Er is een mooi wandelpad langs alle dieren en door de stallen. Bij elk dier hangt een info-bordje met interessante weetjes. Naast de dieren is er ook een speeltuin en een springkasteel. Jammer genoeg stond dat laatste niet recht, want het weer was iets te wild.
Op een bepaald moment moesten we zelfs naar binnen vluchten voor een bui. Maar dat was geen probleem, want ook binnen viel er vanalles te beleven: een speelhoek helemaal in het boerderijthema en tal van zoete lekkernijen. Na de regenbui trokken we nog even naar buiten voor de speeltuin. Maar toen het dreigend begon te donderen, besloten we om toch huiswaarts te keren. We komen zeker nog eens terug als het aangenaam terrasjesweer is 😉

Hier enkele sfeerbeelden:

collage wollen hof