diggiefeest

Twee jaar geleden trokken we met de oudleiding op gezinsweekend naar de Diggieboerderij.  Deze kinderboerderij ligt in Brakel, het hartje van de Vlaamse Ardennen. Het is niet zomaar een kinderboerderij, maar een fijne organisatie, die het hart van heel wat kinderen, vrijwilligers, ouders en leerkrachten heeft veroverd.
Alle kindjes waren toen 0 tot 5 jaar oud en deze plek leek ons ideaal. De kinderen konden er ongeremd de natuur en de dieren ontdekken. Ze mochten de dieren zelfs eten geven en verzorgen! We vierden toen ook feest want er waren enkele kindjes jarig, waaronder Lola!

collage diggie

Toen de Diggieboerderij me contacteerde over hun aankomend evenement, was ik meteen enthousiast!

Op 27 en 28 augustus is het feest op de boerderij! Tijdens het grote Diggiefeest steken honderden vrijwilligers de handen uit de mouwen om een ongelooflijk toffe tweedaagse te organiseren.

De zaterdagavond begint met ‘popcorn’, een gezellige filmavond voor jong en oud. Als het te laat wordt om naar huis te gaan, kan je overnachten op de Diggiecamping.

Op zondag kan je genieten van een overheerlijke biologische barbecue. Op de weide is er een speeldorp, een lounge, een ambachtenmarkt en verschillende optredens.
Kortom, een heerlijk feest met een warme sfeer en een oog voor duurzaamheid!

Meer info: www.diggie.be