Harry Malter…
Het park waar de tijd bleef stil staan… maar dat is juist zijn charme! Ook al kan het voor het grote publiek niet tippen aan kanjers als Plopsaland, toch verkiezen wij dit park boven anderen. Waarom? Dat vertel ik jullie graag aan de hand van enkele sfeerbeelden:

#1 De kabouterhuisjes

Aan het begin van het park vind je kleine kabouterhuisjes waar nieuwsgierige kleutertjes maar al te graag naar binnenloeren! Binnen zien ze allerlei mini-tafereeltjes die hen helemaal doen wegdromen.

#2 Buggyproof

Het park is 100% buggyproof! En Pim sliep bijna de hele dag. Dat moesten we ’s avonds wel bekopen met een huiluurtje 😉

#3 Eenvoudige attracties

De meisjes konden in alle attracties zonder begeleiding, zo konden Tom en/of ik bij Pim blijven. De attracties zijn ook écht op kleutermaat en je hoeft er nooit lang aan te schuiven.

#4 Het circus

Harry Malter begon ooit als een gewoon circus, dat werd verder uitgebouwd tot het familiepark dat het nu is. Maar de circustent heeft nog steeds een vaste plek op het terrein. Er worden dagelijks voorstellingen gegeven die jong en oud kunnen bekoren!

#5 Edufun

Helemaal achteraan de speeltuin in een verdoken hoekje vind je “Edufun”, het educatieve hoekje van Harry Malter. De juf in mij kwam naar boven, dus ging ik samen met Lola eens piepen. We vonden er heel wat interactieve spelletjes om dieren beter te leren kennen, heel leuk!

#6 Het touwenparcours

Dit uitdagende touwenparcours vond vooral Lola de max! Susan volgde haar grote zus op de voet en kon het parcours met hulp van papa ook afleggen.

#7 De speeltuin

Op het einde van de toer kom je aan de speeltuin van Harry Malter, een écht paradijs voor kleuters! Draaimolens, ballenbaden, glijbanen, springkastelen, … werkelijk alles vind je in die speeltuin!
Tip: je kan de toer ook ’s morgens beginnen bij de speeltuin, dan is er nog niemand 😉

Naast al deze dingen vind je in Harry Malter ook heel wat dieren: geitjes, kamelen, stekelvarkens én een muizencircus met meer dan 100 muizen!
Verwacht geen groot of spectaculair pretpark als je naar Harry Malter gaat. Het is eerder een kleinschalig familiepark, ideaal voor gezinnen met kleinere kinderen, zoals wij.
En Harry zelf? Die rijdt nog elke dag glunderend rond in zijn park 😉