Zondag trokken we er weer op uit met onze kroost. Deze keer gingen we naar één van onze favoriete plekjes op fietsafstand: recreatiepark De Ster.
Zodra het weer het toelaat, nemen we de bakfiets uit de garage, laden we onze picknick in en fietsen we daarheen. We hebben ondertussen al een vast traject: eerst zeggen we de diertjes gedag, dan trekken we naar de speeltuin. De speeltuin is onlangs vernieuwd en er is nu voor ieder wat wils. De kleinsten kunnen zich uitleven in de kleuterspeeltuin op maat. De grotere kinderen vinden voldoende uitdagingen in de grote speeltuin. En er is zelfs een speciaal hoekje voor kinderen met een beperking, voorzien van aangepaste speeltuigen met geluid en licht. Als de honger begint te knagen, picknicken we gezellig op het gras naast de speeltuin. Bij lekker warm weer, plonzen we even in het water en spelen we op het strand. Wie wil, kan ook het park verkennen met een treintje want er valt nog veel meer te beleven: trampolines, mini-golf, bootjes, go-cars, …

collage lilliputiens 1

Lola houdt er tegenwoordig van om haar eigen spulletjes zelf te dragen. We waren al een tijdje op zoek naar een leuke zwemzak, voor uitstapjes zoals deze. En uiteindelijk vonden we wat we zochten: het tasje circus van Lilliputiens!

collage lilliputiens 2

Het zakje ziet er niet alleen mooi uit, het zit ook vol met leuke verrassingen! Als de rugzak goed gevuld is, komen er leuke circusfiguurtjes tevoorschijn. De rugzak is binnenin ook voorzien van een handig zakje met rits (ideaal voor centjes) Op dat zakje is er plaats om de gegevens van jouw kind in te vullen. Er is ook aan de veiligheid gedacht, want er zijn enkele reflecterende vakken.

Voor wie benieuwd is wat er allemaal in het rugzakje van Lola zat, kan hier eens piepen:

lilliputiens

  • Zonnecrème: Nivea
  • Badhanddoek: Kipling
  • Badpak: Next
  • Zomerhoed: Zara
  • Rugzak: Lilliputiens
  • Fruitdoosje: Kids with Flair
  • Koekendoosje: Dotcom giftshop
  • Drinkbus: Froy and Dind

Terwijl Susan mooi speelde in het zand, kon Lola maar niet genoeg krijgen van haar nieuwe rugzakje. Ze vond het super om het altijd maar opnieuw in en uit te laden 😀

collage lilliputiens 3