InstagramCapture_858c4d5d-ab62-4cc9-a290-a776c34f7de4

Zaterdag was een aangename zomerdag, dus zochten we met ons gezin verfrissing op.
We trokken naar Park Spoor Noord, een gezellige multiculturele plek aan de rand van Antwerpen.

De oude loodsen zijn ingericht als bar en voor het gigantische terras bevindt zich een leuke waterspeeltuin. Eigenlijk is het gewoon een platform gevuld met een bodempje water, net genoeg voor kinderen om zich te amuseren. Het geheel is ook afgewerkt met vrolijke fonteinen. Doordat er maar een bodempje water aan te pas komt, is het veel veiliger dan een openluchtzwembad of zwemvijver. En aangezien mijn peuter en kleuter nog niet kunnen zwemmen, is dit een hele luxe.

Als ouder kan je dus met een gerust hart aan de kant toekijken hoe je kind zich amuseert. Natuurlijk met een gepast drankje/hapje erbij, het is ook weekend voor ons, nietwaar 😉

Tegen de avond begonnen we honger te krijgen, maar ik had al gezien dat er verse pizza’s werden gebakken in de loods. Zo hoefden we niet naar huis voor het eten en konden we nog wat langer genieten van de avondzon.

Buiten dit waterparadijs heeft het park nog veel meer te bieden: verschillende speeltuinen, sportterreinen, bbq’s, … Je kan er gerust een dagje vertoeven!

collage spoor noord