Susan werd gisteren vier jaar en dat hebben we geweten! Al wéken is ze bezig met haar verjaardagsfeest.Omdat haar lievelingskleur blauw is, bestelde ik deze uitnodigingen alvast bij Tadaaz. Daarnaast had ze ook al een thema in gedachten… Susan wou een haaienfeest!

De kroon

Omdat de kroon nogal sober was, besloot ik hem te pimpen. Ik liet me inspireren door het haaienthema en verknipte de zijkanten van de kroon tot haaienvinnen. Met een stift werkte ik de kroon af door er golven op te tekenen.

De slingers

Op Tadaaz bestelde ik ook een gepersonaliseerde vlaggenlijn met foto’s die we nog hadden van de 3D expo. We kregen een leuk DIY-pakketje opgestuurd en samen met Susan maakte ik de vlaggenlijn gebruiksklaar. Omdat ik iets te veel vlagjes besteld had, waren er nog enkele over… Die gebruikte ik als tafeldecoratie.

De cadeaus

Onze familie is vrij groot en iedereen geeft graag een mooi en zinvol cadeau. Daarom zijn we al enige tijd bezig met het verlanglijstje voor Susan.
We maakten een lijstje op Lijstjestijd en plaatsten de code op de uitnodiging. Susan vond het superleuk om haar lijstje te vullen met haar favorieten. Sommige cadeautjes stuurden wij een beetje, maar de meesten kwamen van haar zelf. Er stonden ook een heleboel doe-cadeaus op: een uitstapje naar de zoo, de cinema, de zee,…
Elke dag vroeg Susan om naar haar lijstje te kijken, want wat is er leuker dan wegdromen bij al die potentiële cadeautjes 😉
En op haar feestje was het uitpakken van de cadeautjes een echt feest! Want iedereen bracht iets mee van haar lijstje, iets wat ze dus écht wou en écht kon gebruiken.

De taart

Bij een haaienfeest hoort natuurlijk een … haaientaart! Ik had al heel wat leuke ideeën gevonden op Pinterest, en toonde ze heel enthousiast aan Susan. Toen Tom al deze ideeën zag, slikte hij even… Maar uiteindelijk heeft hij het toch weer voor mekaar gekregen, wauw! Susan was duidelijk ook onder de indruk en blies vol trots haar kaarsjes uit!

 

Heb je binnenkort zelf ook een feestje te organiseren? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag van Tadaaz aan al mijn lezers 10% korting geven met de kortingscode VAN17. Deze code is geldig vanaf €25 (tot 30/09/2017)

 

En weet je wat Susan op het einde van haar feestje zei…?

“Oh ja mama, volgend jaar wil ik een Star Wars feest!” ???