PhotoEditor_2015_01_03_14_39_50

December is voor mij een echte feestmaand. Want naast de klassiekers vier ik op de laatste dag van het jaar ook mijn verjaardag. Niet altijd even leuk, maar ik heb me er al bij neergelegd… En het heeft ook voordelen: altijd feest en vuurwerk!
Op de dag zelf was het hier alle hens aan dek want er kwamen ’s avonds 15 vrienden eten. Een drukke maar gezellige dag!

InstagramCapture_80acf6ae-888b-4014-bc13-3823268fd706

Gisteren was het voor de tweede maal feest bij ons thuis, met mijn familie. Terug een tafel vol gasten en véél eten en drinken!
En bij een verjaardag horen natuurlijk cadeaus. Zoals jullie weten, ben ik daar dol op!
Ziehier een greep uit mijn vangst:

PhotoEditor_2015_01_03_09_40_26

1. A true love story never ends

Een leuke mok van H&M home met daarachter de letter T ( Tom & Tine 😉 )kreeg ik van een goede vriendin. Ze hebben ondertussen al een mooie plaats in onze woonkamer.

2. Eerste bloemen van mijn lief

We zijn al bijna 10 jaar samen en toch kreeg ik nu pas mijn eerste bos bloemen van mijn lief. Een beetje mijn eigen schuld. Ik vond bloemen vroeger geldverspilling en had Tom hierover ook duidelijk geïnformeerd. Maar vrouwen evolueren 🙂 Ondertussen ben ik van bloemen gaan houden. Ik koop af en toe in de supermarkt een goedkoop boeketje om onze woonkamer een beetje op te fleuren. Tom heeft dit goed opgemerkt en verraste me op mijn verjaardag met dit mooie boeket. Love him!

3. Zebra-shoes

Deze sneakers van Bibob kreeg ik van mijn ouders. Het leuke aan mama’s is dat je zonder schaamte je eigen cadeau kan kopen en dan schuif je het haar stiekem toe. Ik had ze al een maand geleden gekocht maar ze moesten dus nog een maandje onder de ouderlijke kerstboom wachten op mij.

4. Boeken

Met de deskundige hulp van mijn schoonzusjes kreeg ik van mijn broers deze twee leuke boeken:
– How blogs work (Stephanie Duval): tips & tricks voor beginnende bloggers, ideaal 🙂
– Van naald tot draad (Elke Vanelderen): een goede motivatie om mijn stikmachine eindelijk eens echt te gebruiken. Voorlopig diende ze enkel als ‘decoratie’.

5. Schattig bloempotje

Van mijn allerliefste nichtje kreeg ik deze schattige bloempot van Orla Kiely. Zij vond dit retro potje bij lolalifelines .

6. Kleurboek van Roodkapje

Dit kleurboekje, dat ik van een vriendin kreeg, heeft voor ons een bijzondere betekenis. We hebben de figuurtjes gebruikt voor het geboortekaartje van Susan. Ik ben nog steeds gek op de tekeningen van Caroline Ellerbeck. Haar eenvoudige retro tekenstijl spreekt me enorm aan.

Ook al ben ik nu weer een jaartje ouder, deze fijne cadeaus maken dat toch wat draaglijker.
Hop naar de 30!