20161203_093248
Ook bij ons komt dit weekend de Sint met zijn piet op bezoek. Onze meisjes kijken er al even naar uit en vooral Lola is heel bewust bezig met een verlanglijstje. Ze bladerde zorgvuldig door de boekjes en knipte er een aantal dingen uit. Ik liet haar begaan, maar maakte haar wel duidelijk dat de Sint niet alles van haar lijstje brengt. Hij kiest één of twee dingen uit, zo blijft er ook nog iets over voor de andere kinderen!

De speelgoedboekjes puilen tegenwoordig ook uit van het elektronisch speelgoed. Ik denk hierbij aan tablets, nintendo’s, zelfs smartphones! Voorlopig hou ik die boot nog af. De Sint breng alleen écht speelgoed, zeg ik dan…

Benieuwd wat de Sint bij ons dan wel brengt? Ik laat jullie graag mee piepen in onze zak:

20161203_093530

Voor Lola: een cd en playmobil

Bij Lola was het makkelijk. Er kleefden vier dingen op haar brief en ik koos er twee uit. De nieuwste cd van K3 omdat ze binnenkort met haar peter naar een show gaat. Zo kan ze tenminste deftig alle liedjes meezingen 😉 En playmobil is en blijft een klassieker die zeker niet mag ontbreken in de schoentjes. In deze doos zit een heuse kerstmarkt met verschillende kraampjes, ideaal voor de komende weken!

20161203_093615

Voor Susan: een voetbaloutfit en een mini-drumstel

Susan wil voetballer worden, net zoals haar papa. Als ze de kans krijgt, trekt ze zijn voetbalshirtjes aan, maar die zijn natuurlijk véél te groot. Daarom bestelde Tom online een gepersonaliseerd exemplaar in haar maat. Verder is Susan ook heel veel met muziek bezig. Daarom kocht ik dit mini-drumstel bij Xenos ook voor haar.

20161203_093723

Voor onze baby: twee pyjama’s

Toen ik deze week bij Zeeman was, kon ik het niet laten om al eens door de babyafdeling te lopen. En zo deed ik mijn allereerste aankoop voor onze nieuwe baby: twee pyjamaatjes! En oh wat zijn die klein en schattig!

20161203_093843

Voor iedereen: Jenga en véél chocola! 

En om af te sluiten nog een klassieker voor het hele gezin: jenga! Eén van mijn favoriete gezelschapsspelen die we nog niet in huis hadden. We vonden deze versie ook bij Xenos. Daarnaast mogen de kilo’s chocola ook niet ontbreken natuurlijk!