De maand december is begonnen, dus ook de pakjesstress. Ik maakte al een lijstje voor wie en wat we cadeaus moeten kopen en ik werd een beetje misselijk. Begrijp me niet verkeerd, ik ben helemaal gek op pakjes uitdelen, maar het is toch elk jaar een uitdaging om voor ieder wat wils te vinden. Gelukkig bestaat er zoiets als het wereld wijde web!

En dat is een Gods geschenk voor een werkende moeder als ik. Dan hoef ik ’s avonds of in het weekend niet naar een overvol shopping center te rennen, waar je trouwens weinig origineels vindt…

Ik doe het gewoon vanuit mijn luie zetel: een beetje rondsnuffelen op het internet en shoppen! Natuurlijk met hulp van mijn superlieve buurvrouw die al mijn pakjes met veel zorg in ontvangst neemt, wat zou ik zonder haar beginnen…

Tegenwoordig schieten de webshops als paddenstoelen uit de grond en is het soms moeilijk om door het bos de bomen te zien. Daarom zal ik jullie mijn geheim verklappen: Flavourites

30_Flavourites-logo-square

Flavo… wat???

Flavourites is een website die de leukste, mooiste en hipste webshops verzamelt. Ze staan handig gesorteerd, zodat je vrij snel vindt wat je zoekt. Als je een webshop interessant vindt en wil onthouden, kan je hem bewaren (als je ingelogd bent).

Dankzij deze geweldige uitvinding ontdekte ik al heel wat leuke webshops, ik toon jullie mijn 5 flavourites van het moment:

3054_350_130

#1 Lola Life Lines

Deze webshop heeft niet alleen de coolste naam, maar ook de coolste spullen! Elke keer als ik de website bezoek, zijn er weer nieuwe eigentijdse koopjes met een retro toets, heerlijk!

hippe tantes

#2 Hippe Tantes

In deze hippe webshop vind je een mix van verschillende stijlen, maar allemaal om ter leukst. Ook hier kan ik wel even rondkijken voor het ideale geschenk.

deens

#3 Deens

Een woonwebshop vol Scandinavische producten en heel wat wooninspiratie.

De-Kleine-Zebra

#4 Kleine Zebra

Een klassieker voor de mama’s onder ons. Je vindt er niet alleen de mooiste spullen voor je kinderen, maar ook leuke accessoires voor jezelf! Deze is écht gevaarlijk… 😉

wies wonen

#5 Wies wonen

Een frisse woonwebshop met een Scandinavische toets. Ze verkopen heel wat leuke producten, zoals die van Eef Lillemor en Zilverblauw.

Wat is jouw favoriete webshop?

Fijn weekend!