collage bol 1

Samen met enkele andere bloggers was ik donderdag uitgenodigd bij Simply Emily. We mochten er proeven van hun heerlijke quiche en soep. Ondertussen werden we ondergedompeld in de nieuwe wereld van bol.com.
Je denkt misschien… nieuw? Die hebben al zoveel? Welja, nu hebben ze dus nog meer!
Sinds deze week kan je bij bol.com ook terecht voor zwangerschapskledij, baby -en kinderkleertjes. Hun assortiment is heel breed: niet alleen de klassieke merken, maar ook kleinere, exclusieve merken.
Door hun snelle service en goede zoekfuncties zijn ook wij trouwe klant bij bol.com. Vooral boeken en cd’s kopen wij er geregeld. Maar nu ik weet wat ze nog allemaal hebben, wordt dat weer een gevarenzone extra voor mijn portemonnee 😉

Na de update over bol.com, leerde Erika Van Tielen ons de tien geboden van het online shoppen. Heel wat dingen wist ik al (ahum, hoe zou dat komen… 🙂 ) maar ik heb toch drie nieuwe websites ontdekt dankzij Erika, die ik graag met jullie deel:

www. lesetalages.be
Bouw op deze website je eigen winkelstraat en verlies nooit nog een webshop uit het oog!

www.promo-code.be
Een handige website die jou kan helpen aan een extra korting voor heel wat webshops. Voor je ergens iets online besteld, kan je best even checken of er nergens een kortingscode voor handen is!

www.kindermodeblog.nl
Een leuke blog om inspiratie op te doen voor mooie kinderkleertjes!

Als afsluiter van de avond kregen we nog een cadeau mee naar huis. Ik was heel blij met deze vrolijke jurkjes!
Bedankt bol.com en Erika voor de fijne avond!

bol 2
links: B.Nosy
rechts: Like Flo