collage-close-your-eyes

Enkele weken geleden ontdekte ik Close your eyes op de Swan market in Antwerpen. Ik nam hun visitekaartje mee en ’s avonds ging ik eens piepen op hun website. Zo ontdekte ik hun mooie illustraties én natuurlijk de veel te leuke webshop 😉
Ik kon het niet laten om een bestelling te plaatsen. En toen ik enkele dagen later een pakketje in de bus kreeg, werd ik helemaal vrolijk! Alles was keurig ingepakt en versierd met mooie stickers én confetti, kortom een echt feest om het open te maken!

De inhoud van mijn pakketje deel ik graag met jullie:

20160928_152520

Family planner

Nu de kinderen wat ouder worden, raakt onze agenda steeds voller. Er komen meer activiteiten bij specifiek voor hen: verjaardagsfeestjes, sporten, logeren, … Vooral Lola kijkt naar sommige dingen heel erg uit en vraagt vaak: hoe lang nog, mama? Om haar zelf alles beter te laten volgen, kocht ik deze family planner van Studio Stationery. Vanaf nu kan Lola dus heel goed zien wat er deze week op het programma staat!

20160928_152535

Notitieblok

Omdat ik redelijk vasthang aan mijn lijstjes, kan ik nooit notitieblokken genoeg hebben. Dit aaibaar exemplaar van Pleased to meet kon ik dan ook niet laten liggen 😉

20160928_152625

Toekan ketting

Nog zo’n mooi ding waar ik meteen verliefd op was: deze toekan ketting van Meri Meri! Nu twijfel ik alleen of ik hem voor mezelf hou of aan Lola geef… (ze verjaart bijna) Wat denken jullie?