Omdat ik van mijn gynaecoloog verplicht moet rusten, zit er niets anders op dan al mijn kerstcadeaus online te shoppen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel wat leuke giftwebshops die het ons niet zo moeilijk maken om het ideale geschenk te vinden. Eén daarvan is HOP, oftewel House of products.

Ik leerde HOP vorig jaar kennen toen ik er een Berlin Boombox bestelde als verrassing voor Tom. Ik bestelde toen op de valreep voor Kerst en mijn cadeau kwam toch nog op tijd aan! Dus zelfs tijdens drukke feestdagen, leveren ze heel snel. Daarbovenop kreeg ik ook nog een set leuke postkaarten en een klein cadeautje. De snelle service en leuke extraatjes hebben er voor gezorgd dat ik de webshop heb onthouden… Dit jaar ga ik er dus zeker weer mijn slag slaan voor de feestdagen!

Personal shopper

Tijdens de feestdagen gebeurt het wel eens dat je een cadeau moet kopen voor iemand en je weet totaal niet wat… Dan kan deze personal shopper handig zijn! Je vult de gegevens en jouw budget in en de zoekmachine zoekt voor jou het ideale geschenk!

De gift pakketten

Je bent bij iemand uitgenodigd om Kerst of nieuwjaar te vieren en je wil niet met lege handen binnenkomen? Bestel dan één van deze stijlvolle giftpakketten. Je kan kiezen uit verschillende thema’s en prijsklassen.

Mijn favorieten

Door voor anderen op zoek te gaan naar het ideale cadeau, kwam ik natuurlijk voor mezelf ook allerlei leuke spullen tegen 😉 Daarom hier mijn vijf favorieten!