Pim 1105

Vorige week werden wij voor de derde keer trotse ouders. Onze zoon, Pim, maakt ons gezinnetje compleet. Ik laat jullie graag meegenieten van onze eerste week samen:

Een stuitje

Omdat Pim bij de laatste controle nog steeds niet gedraaid was, werd er een datum geprikt voor de keizersnede. Ik was best wel nerveus, want dat was de eerste keer… Gelukkig gaf de gynaecoloog mij voldoende uitleg en vertrouwde ik haar volledig. Nadien bleek Pim een serieuze kerel van 53 cm en 4.300 kg te zijn! Een wijze beslissing dus, die keizersnede 🙂

Room with a view

Het mag dan wel een wijze beslissing geweest zijn, leuk is het niet, zo’n keizersnede. Twee dagen verplicht in bed met een infuus, pijnpomp en sonde… In totaal bleef ik vijf dagen in het ziekenhuis. Omdat mijn uitzicht door het raam niet al te fraai was, kwamen die slingers goed van pas 😉

Moederdag

Moederdag vierde ik dus noodgedwongen in het ziekenhuis. Gelukkig werden we daar uitgebreid in de watten gelegd met een feestontbijt én een lekker dessertje bij de lunch 😉 Ik kreeg ook nog leuk bezoek van de meisjes. Ze hadden allebei een knutselwerkje en een versje voorbereid dat mijn moederhart deed smelten.

Eindelijk thuis

Ook al had ik nog veel pijn, toch was ik dinsdag heel blij dat ik naar huis kon. Ik begon de meisjes behoorlijk te missen en snakte naar mijn eigen bedje. Eindelijk samen met z’n vijven!

Ons gezin

Lola verrast ons dagelijks met haar tekeningen. Deze sprong er voor mij wel uit, een mooi tafereel van ons nieuwe gezinnetje!

#1week Pim 

Ondertussen is Pim al één week onze kers op de taart. Hij doet het bijzonder goed: eten, slapen en vooral kaka doen kan hij als de beste 😉
De “lightbox-tekstballon” vond ik bij Coolgift. Je kan er zelf met stift een boodschap opschrijven. Ideaal om de mijlpalen van Pim te vereeuwigen!