Bijna twee weken geleden deed ik een oproep om een fluofoto van je kind te delen op Facebook of Instagram. Het is niet alleen veilig om zo de straat op te gaan, je kon er ook een mooie fiets mee winnen! Heel wat enthousiaste mama’s (en papa’s) deelden daarom een mooie fluofoto van hun kroost.
Omdat ik alle foto’s eigenlijk wel heel leuk vond, maakte ik er een spelletje van voor Lola. Ik printte de foto’s, knipte ze uit en legde ze allemaal omgedraaid op de tafel. Lola kreeg vervolgens de eer om één van de kaartjes om te draaien…

En ze koos voor deze schattige baby met fluohesje én koplamp! Een zeer terechte winnaar als je ’t mij vraagt. Ook al is de fiets misschien nog wat groot, hij zal op termijn zeker van pas komen voor deze lieve meid!

Proficiat Lien, ik neem persoonlijk contact met je op om ervoor te zorgen dat de fiets tot bij jou geraakt!