collage winokio

Dat Kapitein Winokio een goede vriend van ons is, wisten jullie misschien al. Heel wat van zijn cd’s zijn hier al grijs gedraaid en de meisjes kunnen zijn liedjes luidkeels meezingen.

Ik ben dan ook altijd heel blij als er een nieuwe cd uitkomt, dat zorgt weer voor wat variatie in het¬†liedjesrepertoire ūüėČ

Wat wil jij later worden?‘ is de titel van zijn¬†nieuwste boek, een heel leuk thema! Naast de klassiekers als politieman en voetballer vind je in het boek ook heel wat¬†nieuwe¬†beroepen. Heb jij ooit al gehoord van een boekentassencontroleur of een wolkenmaker? Wel, in dit boek leer je ze allemaal kennen, want over elk beroep zingt de kapitein een leuk liedje!

Susan was onmiddellijk in de ban van het nieuwe boek. Ze installeerde zich op de speelmat en onderzocht het boek uitgebreid terwijl ze luisterde naar de liedjes.

Ben jij samen met je kind ook zo benieuwd naar dit mooie boek? Neem dan snel potlood en papier en doe mee aan onze tekenwedstrijd! Wie weet winnen jullie wel een exemplaar!

rd-photo

Hoe?

  1. Laat jouw kind een mooie tekening maken van zijn/haar droomberoep en neem er een foto van *
  2. Volg Vanillemeisjes op Instagram
  3. Plaats een foto van de kindertekening op Instagram en tag Vanillemeisjes **

* Heb je geen kind? Leen dan een kind van iemand anders ūüėČ
** Heb je geen Instagram? Maak dan snel een account aan, het is heel eenvoudig!

De actie loopt tot vrijdag 18/03/’16 en zaterdag 19/03/’16 maak ik de winnaar bekend!

Veel tekenplezier!