InstagramCapture_21bcd66c-6af0-4640-85a0-d317c1c5475a

Dat we hier zot zijn van Roodkapje, vertelde ik al eerder. Ik liet jullie deze week met enige trots het Roodkapjeskleedje voor Lola zien. Ze mocht het voor de eerste keer aandoen op haar verjaardag en sindsdien is het haar lievelingskleedje.

Lilliputiens heeft ook een zwak voor sprookjes. Wij hebben hier thuis de magische handpop van Roodkapje. Deze leuke pop omvat de drie hoofdpersonages van het sprookje: Roodkapje, grootmoe en de boze wolf. Maar als je goed kijkt, kan je ook de jager terugvinden (aan de buik van de wolf). Alle details van het verhaal kan je ontdekken, zoals het wandelpad in het bos en het mandje van Roodkapje mét lekkers voor grootmoe.

collage roodkapje 1

Naast deze handpop heeft Lilliputiens sindskort ook een aaibaar wolfrugzakjeNicolas genaamd! Net zoals bij de pop zitten er heel wat leuke details aan het rugzakje. De wolf heeft een zachte pels en in zijn buik bewaart hij met veel plezier de schatten van jouw kleintje. Aan het rugzakje zit een handige rits, naamplaatje en verstelbare riemen.

collage rugzak

Ben jij ook verliefd op dit schattige rugzakje?
Dan is dit jouw kans!
Laat me in een reactie weten wat jouw favoriete sprookje is en wie weet win je dit mooie rugzakje wel voor jouw ukkepuk!

Reageren kan tot en met zondag, maandag maak ik de winnaar bekend!