Bloemen… vroeger wou ik ze nooit. Ik vond het weggesmeten geld, zo’n boeket. Ik wou liever een echt cadeau.
Met de jaren ben ik wijzer geworden en leerde ik zo’n boeket best wel te appreciëren.
En ondertussen word ik helemaal gelukkig van de mooie kleuren en heerlijke geuren die een boeket in huis verspreidt.
Tom heeft dat goed onthouden, dat ik niet van bloemen hield. Het gebeurt dus zelden dat ik een boeket van hem krijg. Ik vind dat niet erg hoor, ik koop mezelf wel af en toe een goedkoop exemplaar in de supermarkt 😉
Maar toen ik van Greetz een boeket mocht uitkiezen, maakte mijn hart toch wel een sprongetje! Want nu ik in de donkerste dagen van het jaar hele dagen alleen thuis zit om te rusten voor mijn bekkeninstabiliteit, doen bloemen dubbel zoveel deugd.
Ik gaf mezelf dan ook een kaartje met ‘heel veel beterschap’. De binnenkant kan je bij Greetz helemaal zelf vullen met tekst of een leuke afbeelding. Op de website kon ik aanduiden welke dag ik het boeket graag wou ontvangen en het werd keurig op tijd geleverd in een mooie cadeauverpakking. Aan het boeket hangt ook een handige bijsluiter om ervoor te zorgen dat de bloemen langer overleven, best wel handig voor iemand zoals ik… 😉

Hopelijk kan ik  dan nog wat langer genieten van die extra kleuren en geuren in huis.
En euh… als je nog een cadeau nodig hebt voor de gastvrouw tijdens de feestdagen, is dit misschien ook wel een leuk idee 😉