Buiten in bad

Niets zo gezellig als samen met broer/zus buiten in bad gaan op een zwoele zondagmiddag… En de hanenkam mag natuurlijk niet ontbreken, daar zorgt die zus wel voor 😉

25 jaar later

Tijdens een nostalgisch momentje haalde mijn moeder mijn eerstecommunieprentje nog eens boven. Vooral die foute outfit herinner ik mij nog levendig… En ook één van de meest gênante momenten in mijn leven: ik struikelde op de trap toen ik naar het altaar liep om voor te lezen… (dat verhaal vertelde ik Lola pas nadat ze haar communie gedaan had, ik wou het kind geen schrik aanjagen 😉 )

Woensdagmiddagsnack

Een beetje bezigheidstherapie op woensdagmiddag kan nooit kwaad. Daarom maakte ik met mijn meisjes deze fruitspiesjes met poffertjes en yoghurtdip. Niet moeilijk en toch een beetje gezond 😉 Ik haalde inspiratie uit de Danone-kalender waar ik eerder al over vertelde.

Nooit te stoer om te stofzuigen

Susan laat zich tegenwoordig van haar beste kant zien. Ze doet niks liever dan mama helpen en punten scoren. En dat doet ze op deze manier zeker en vast! Zolang ze haar voetbaloutfit kan aandoen, is ze gelukkig 😉

Pim wordt één

Onze kleinste spruit werd vorige week één jaar! We vierden het al een beetje aan zee, maar morgen is het nog eens feest! Ik leerde hem alvast de “hiep hiep hiep… hoera!” (met handen in de lucht) 😀

In de ban van pepe Gust

Opa Jan nam zijn kleinzoon deze week mee op bezoek bij pepe Gust, mijn grootvader. En zoals je ziet, zijn ze duidelijk onder de indruk van elkaar 🙂

Ontsnappingspoging

Tegenwoordig is het hier elke dag hetzelfde gevecht… Bij het verschonen of aan/uitkleden, maakt Pim er een sport van om te ontsnappen! Met alle gevolgen van dien… (lees: kaka overal)

Fijne zondag verder nog 😉