Vitamine Ardennen

Begin januari trokken we enkele dagen naar de Ardennen. Dat staat gelijk aan winterwandelingen maken, op berenjacht gaan in het bos en gezelschapsspelletjes spelen bij een aperitiefje. Meer heeft een mens niet nodig om zijn batterijen op te laden voor het nieuwe jaar!

Schermtijd

In die koude en donkere wintermaanden is de verleiding des te groter om achter een tv of tablet te kruipen… Wij hebben thuis (voorlopig) maar één tablet. De kinderen moeten hem dus delen. Lola en Susan mogen er elk een kwartiertje op… En Pim kijkt af en toe wel al eens mee 😉

Hoera voor Loa!

Loa is het petekind van Tom en werd deze maand één jaar. Tom maakte voor haar een eenhoorntaart en ze was duidelijk onder de indruk 😉


Als oma voorleest…

… Dan is het even stil in huis 😉

Op avontuur

2019 wordt ook voor Lijstjestijd weer een spannend jaar. We zullen, naast ons online platform, ook offline mensen inspireren! Samen met Evelyne van De Bonte Fabriek wagen we ons aan dit avontuur!

Up-to-date
Wil je onze zotte plannen volgen vanop de eerste rij? Volg dan zeker Lijstjestijd op Instagram, zo mis je niets 😉

Sneeuwpret

Het toppunt van winter is natuurlijk in de sneeuw spelen. Onze kinderen vonden het dan ook fantastisch dat het vorige week ein-de-lijk sneeuwde!
En nu we dat gehad hebben, kan de lente wat mij betreft niet snel genoeg beginnen 😉

Tekendagboek 

Ik vertelde het al in mijn vorige blogpost. We breien aan ons fotoverslag ook een tekendagboek. Lola, Susan of ikzelf zullen elke week één gedachte omzetten in een tekening.
En ohja, Susan haalde deze week haar zwemdiploma en mag naar de Otters! Weer een stapje dichter bij dat zwemmen, hoera!