Maart raasde voorbij als een sneltrein. Gelukkig haalde ik af en toe mijn smartphone boven om foto’s te nemen van doodgewone momenten die ik niet wil vergeten:

Chiroweekend

Begin maart gingen onze meisjes op chiroweekend. Voor Susan was het de eerste keer en voor Lola de laatste keer (bij de Botjes, volgend jaar gaat ze naar de volgende groep). Het was dus best wel bijzonder: hun eerste en laatste weekend samen! Voor mijn moederhart was het wel fijn dat ze samen gingen… Ik was er gerust in dat Lola zich zou ontfermen over haar kleine zus als het nodig was… Ze sliepen ook gezellig naast elkaar, net zoals thuis!
Toen ik ze zondag weer ging afhalen, waren ze moe maar voldaan. En dan nu… aftellen naar het kamp 😉

Laatste pamperfoto?

Ik mocht van Pampers hun nieuwe eco-friendly versie testen. Omdat wasbare luiers niet aan mij besteed zijn, vind ik dit wel een goed alternatief. Ik nam van de gelegenheid gebruik om nog eens een fotoshoot te doen met onze Pim in zijn pamper… omdat ik het zo schattig vind 🙂
En wie weet… de laatste pamperfoto? (hij begint interesse te tonen in zijn potje… joepie!)

Regenvakantie

Wat doe je … als je een week in de Ardennen zit met de familie en een nest kinderen Ên het regent? Juist ja, grenzen verleggen… Ik heb een hekel aan binnenspeeltuinen maar maakte die bewuste week dus een uitzondering… Ik was trouwens aangenaam verrast toen ik binnenkwam: het was er vrij rustig, het stonk er niet en de speeltuin zag er nog mooi uit ook!

Weekend aan zee

Van de Ardennen reden we rechtstreeks naar zee voor een weekend met oud-chirovrienden. We logeerden in een mooi huis à la Villa Kakelbont met een leuke tuin vol klimbomen, meer moet dat niet zijn!

Het dak eraf

Tijdens de storm van enkele weken geleden kregen we wel heel schokkend nieuws. Het dak van onze school (gelukkig enkel van het afdak) was weggewaaid! De brokstukken zijn intussen opgeruimd en de collega’s zien er de humor al van in. We verkleedden ons voor carnaval allemaal als dakwerkers 😉


Alle dagen carnaval

Carnaval is dan wel al gepasseerd, bij ons duurt het nog even voort… De verkleedkoffer staat in de meisjeskamer en geregeld (lees: elke dag) gaan ze na schooltijd direct naar boven voor een andere outfit. Het leukste vinden ze het om ook hun broer in een verkleedpakje te proppen. Die vindt dat allemaal best ok, zeker als hij een stoere tijger mag zijn 😉

Knutselen met beton

Vorige week volgde ik een workshop “knutselen met beton”. We mochten experimenteren met kneedbeton en gietbeton. Mijn resultaten zijn verre van perfect, maar wel leuk genoeg om onze tuintafel mee op te vrolijken!