Op de vooravond van 1 mei blik ik graag terug op april. Weer een maand vol kleine gelukjes die eigenlijk het grote geluk zijn.

Lieve Liv

Pim is net zo zot van zijn nichtje als ik! Zo aandoenlijk om te zien hoe hij voor haar wil zorgen, daar smelt ik helemaal van …

Brussels baby

Het eerste weekend van de paasvakantie trok ik met enkele vriendinnen naar Brussel om er de échte toerist uit te hangen! Met de momogids in de hand wandelden we door onze hoofdstad. We aten wafels, bezochten manneke Pis en kochten tweedehandskledij op het Vossenplein. De Ethiopiër waar we ’s avonds gingen eten was voor mij geen topper… Wie mij kent, weet dat ik niet zo handig ben… Dus met handen eten is voor mij een zware opgave, met alle gevolgen van dien (lees: plekken op mijn kleedje!)

Kappertje spelen

In de vakantie is er iets meer tijd… Tijd voor onnozelheden, zoals kappertje spelen! De meisjes vinden het heerlijk dat de rollen dan voor even omgekeerd zijn. Zij mogen mijn haar kammen en er hun goesting mee doen. Dat kammen vind ik niet zo leuk, maar verder geniet ik stiekem wel van kleine vingertjes in mijn haar 😉

Op kamp met Ideekids

De tweede week van de paasvakantie gingen de meisjes op kamp met Ideekids. Lola koos voor het circuskamp en Susan ging op dinokamp. Ze waren allebei laaiend enthousiast dus ik kan het iedereen aanraden voor de grote vakantie! En…. ik kan jullie ook nog een kortingscode meegeven:
VANILLEMEIKIDS geeft je recht op €7 korting per kind!

Peuterpuber Pim

Pim en ik…. Het gaat met ups en downs tegenwoordig… Hij tast voortdurend zijn grenzen af en dat is redelijk vermoeiend met momenten…
De onvermijdelijke winkelscène heb ik enkele weken geleden ook alweer mogen meemaken…
Gelukkig kan hij ook poeslief zijn en dan maakt hij weer alles goed met zijn vertederende blik 😉

Paasbest

“Mama, mag ik mijn feestkleren aandoen?”
“Ja hoor, het is tenslotte Pasen….”
En voila, dan krijg je dit 🙂 Susan trekt haar hemdje, bretellen en strikje aan!

Met vier in bad

Binnen enkele maanden wordt dit tafereel dagelijkse kost! Want dit is de toekomstige kookploeg (allé of toch de kinderen van… 😉 )
We gingen vorig weekend al eens kijken naar de bivakplaats voor deze zomer…. En we zagen dat het goed was! Nu kan het aftellen beginnen…

Pik… euh kip!

Pim is helemaal zot van kippen… Alleen… Spreekt hij het niet op de juiste manier uit. De onthaalmoeder vertelde mij het hilarische “pik-verhaal” en ondertussen mocht ik het zelf ook al horen 🙂
Pim spreekt wel meer woorden omgekeerd uit… Doen jullie kinderen dat ook?

Kriebeltjes

Deze week zijn we natuurlijk volop bezig met de voorbereidingen van De Bonte Fabriek verkoopt uit! Het is de eerste keer dat ik mee in de organisatie zit en ik vind het best wel spannend! Komen jullie eens op bezoek dit weekend? Hopelijk tot dan!