Gisteren was het hier thuis dubbel feest. Naast oudejaarsavond vierden we ook mijn verjaardag!
Niet meteen een topdag om te verjaren, maar na 32 jaar went dat wel 😉
En ik heb geluk dat iedereen in mijn omgeving hard zijn best doet om naast dat eindejaargebeuren toch nog even aan mij te denken.

Zo bakt Tom elk jaar speciaal voor mij een taart op verzoek. Dit jaar werd het een hele uitdaging, want ik vroeg niks minder dan … een Snickerstaart!
Tom fronste z’n wenkbrauwen en ging op zoek naar een geschikt recept… Tijdens zijn zoektocht ontdekte hij de leuke foodblog van Brenda, boordevol originele receptjes waaronder dus de Snickerstaart!

Hij probeerde het recept uit en dat was er boenk op! Deze taart klom meteen naar de top 3 van mijn lievelingstaarten.
Wil je deze taart zelf ook eens uitproberen? Dan vind je hier het recept.

Om in het Snickersthema te blijven, bakte Tom ook nog muffins met Snickers (volgens een recept van Jeroen Meus). Het deeg was veelbelovend lekker, maar het eindresultaat vonden wij nogal aan de droge kant… Dat komt misschien door het contrast van de lopende karamel in de Snickerstaart 😉

Naast de taart gaf Tom me ook nog een citytrip naar Utrecht cadeau. Het is al meer dan een jaar geleden dat we er nog eens met z’n tweetjes op uit trokken dus dat zal zeker deugd doen! Al zal het even wennen zijn, want het is de eerste keer dat ik Pim enkele dagen achterlaat…

Ken jij Utrecht? En heb je tips voor ons die we misschien niet in de momogids vinden? Laat het ons dan zeker weten 😉